Gecarameliseerde Sjalot Dip Met Blauwe Kaas

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet een zware koekenpan op een middelhoog vuur en bak hirin langzaam de sjalotten diep goudbruin. (met de deksel op de pan) Laat ze vervolgens afkoelen. Roer met een spatel de room en de mayonaise door elkaar, roer de kaas er door. Werk er als laatste de sjalotten doorheen. Zet minstens 2 uur in de ijskast zodat de smaken goed door elkaar kunnen trekken.

Gecarameliseerde Sjalot Dip Met Blauwe Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Geitenkaas met rode ui hapje
20 min -
Bekijk recept
Gecarameliseerde Knoflooktenen
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasflensjes met gecarameliseerde ui en prei
0 min
Bekijk recept
Aardbeien met gecarameliseerde mascarpone
0 min
Bekijk recept