Karnemelkse Kruidkoek

0
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175 graden. Meng het bakmeel, de suiker, krenten, rozijnen en speculaaskruiden door elkaar. Voeg de karnemelk toe en roer het goed door tot zich een egaal, glad mengsel vormt. Giet het mengsel in een ingevette cakevorm. Bak de koek in ongeveer een uur. Controleer na ongeveer 45 minuten met een scherp voorwerp of de koek gaar is. De binnenkant moet nog smeuig zijn. De koek laten afkoelen. Hij is op zijn lekkerst na een dagje in de koelkast gestaan te hebben. De koek kan 2 weken in de koelkast worden bewaard.

Karnemelkse Kruidkoek is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kruidkoek met gember en rozijnen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kruidkoek van Oma Lubje
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kruidkoektaart met mascarpone en appel
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Gladde karnemelkse pap - ontbijt
Bekijk recept
Karnemelkse Pap Met Gort (Nederland)
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Karnemelkse Broodjes
20-30 min -
Bekijk recept
Karnemelkse Gruttenpap
20-30 min -
Bekijk recept