Verstopte Eieren In Kerriesaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de 4 eieren in 8 min. bijna hard, laat ze schrikken en pel ze. Maak het gehakt aan met de peterselie, de eidooier en wat zout en peper. Verdeel het gehakt in vier gelijke porties en druk ze met, met bloem bestrooide handen, uit tot platte lapjes. Leg op ieder gahaktlapje een ei en druk het gehakt zo om de eieren dat ze geheel verpakt zijn. Rol de ballen eerst door de bloem, daarna door het met een paar druppels water losgeklopte ei en tenslotte door het paneermeel. Roer Roer voor de kerriesaus de mayonaise, yoghurt, kerrie en de honing of suiker in een kom door elkaar. Verhit de frituurolie tot er damp afkomt en laat de gehaktballen met een schuimspaan in de hete olie glijden. Bak ze in ca. 5 min goudbruin en gaar en laat ze op keukenpapier uitlekken.

Verstopte Eieren In Kerriesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Verstopte gehaktballetjes met boerenkool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met verstopte eieren
85 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verstopte gehaktballetjes
5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmrilette met geroosterde tomatendressing
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept