Aardappelflensjes

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de gekookte aardappelen de bloem de melk en het ei in een grote kom en meng dit tot u een gladde massa hebt. Roer er eventueel wat meer melk doorheen. Roer nu de bieslook er door en breng het op smaak met peper en zout.(het mengsel moet lijken op pannenkoekenbeslag) Bak de flensjes in een koekenpan in goed hete boter, ongeveer 5 minuten per kant.

Aardappelflensjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

AARDAPPELFLENSJES
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelflensjes
Bekijk recept
Aardappelflensjes
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gevogelte uit Bresse à la crème
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

AARDAPPELFLENSJES
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelflensjes
Bekijk recept
Aardappelflensjes
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gevogelte uit Bresse à la crème
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept