Bruine Bonen Met Zoete Appeltjes

4
Langer dan 1 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was bruine bonen en appeltjes en zet ze gezamenlijk 24 uur van te voren in water om te weken. Zet ze dan met het weekwater op en kook ze gaar. Giet het resterende vocht gedeeltelijk af, maar bewaar het wel. Leg de plakken ham in de pan, bedek ze met het appel-bonenmengsel en stoof het geheel 15 minuten. Giet dan het resterende vocht af. Maak het achtergehouden kooknat op smaak met zout en mosterd en breng het aan de kook. Maak het aardappelmeel aan en bind daarmee het kooknat dat u vervolgens als een afzonderlijke saus bij het gerecht serveert.

Bruine Bonen Met Zoete Appeltjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoenfilet met salie-appeltjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenblokjes met appel en puree - speciaal voor kids
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geurige appeltjes met kaneel uit de oven
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Varkensreepjes met bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van visgehakt en kokos
30 min Bijgerecht
Bekijk recept