Bruine-bonenhachee

4
Langer dan 1 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was en week de bruine bonen een dag van te voren in water. Snipper de uien en fruit ze in 4 eetlepels boter mooi bruin. Voeg dan de bruine bonen inclusief het weekwater, de tomatenpuree, het laurierblad, de kruidnagels, zout en een scheutje azijn toe en stoof dit geheel 1 tot 1 1/2 uur. Let op dat het niet te droog wordt, voeg dan een scheutje water toevoegen.

Bruine-bonenhachee is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Varkensreepjes met bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van visgehakt en kokos
30 min Bijgerecht
Bekijk recept