Pittige Ragout Van Rund Of Wild

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees in blokjes snijden en 5 minuten braden in de olijfolie. Giet het glas rode wijn erbij, en voeg alle kruiden toe. Laat een half uur zachtjes stoven op een laag vuur. Kijk af en toe even of er niet te veel wijn is verdampt, giet er eventueel nog wat bij. Op smaak maken met peper en zout, en dan de pan van het vuur af nemen en het vlees zoveel mogelijk uit de pan vissen. Kneed 1 eetlepel meel goed door met 1 eetlepel kruidenboter. Zet de pan weer op het vuur. Meng het boter-meelmengsel en twee eetlepels tomatenpuree door het braadvocht. Verder op smaak brengen met rode wijn en de worcestersaus. Haal de pan van het vuur en voeg de room, de appelstroop en het citroensap toe. Leg het vlees terug in de saus en laat het op een heel klein pitje nog 10 minuten doorwarmen.

Pittige Ragout Van Rund Of Wild is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildzwijn burger
Bekijk recept
Terrine van wild konijn met pruimen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept