Hamlappen

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf het vlees in met peper en zout, doe wat bloem in een bord en haal de lappen er doorheen. Verhit de boter en bak de hamlappen hierin aan weerszijden bruin en gaar in een goed 1/2 uur. Neem ze uit de pan, voeg de bouillon bij de bakboter en roer het aanbaksel los van de bodem. Voeg al roerend een scheutje ketjap toe en dien de saus afzonderlijk op.

Hamlappen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept