Ouderwetse Gehaktballen!

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gehakt in de kom doen. Brood uitknijpen en aan gehakt toevoegen. Ei erboven breken. Ui, zout, peper en nootmuskaat naar smaak toevoegen. Alles heel goed door elkaar mengen en gehakt even door kneden. Gehakt in vier porties berdelen en porties met vochtige handen tot gladde ballen vormen. Gehaktballen door de paneermeel rollen. Ondertussen in braadpan de boter/margarine verhitten tot het schuim wegtrekt. Ballen op hoog vuur bruin bakken, steeds voorzichtig met de spatel keren. Langs de rand van de pan tomatensap en 1 dl water erbij schenken. Met schuin deksel gehaktballen in ca. 20-30 minuten gaar braden.

Ouderwetse Gehaktballen! is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode bieten en appel met pruimenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbal met jus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salomon Engelsmans stap-voor-stap paella
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ouderwetse kropsla
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ouderwetse Erwtensoep...
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Ouderwetse ossestaart
0 min
Bekijk recept