Gevulde Indische Flensjes

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg het flensje op een bord en leg op het midden van het flensje 1/6 van de hoeveelheid groente-kip vulling. Vouw het flensje in een punt naar binnen en draai het met de vulling om, zodat de sluiting van het flensje naar onderen op het bord komt te liggen. Steek in de punt van het flensje de gamba met de staart naar boven. Sla het tegenover liggen manchet (de rand) van het flensje terug zodat de vulling zichtbaar wordt. Vlak voor het opdienen het gerecht even opwarmen in de magnetron of in de oven en daarna de saus voorzichtig aan beide kanten van het flensje over het bord laten uitvloeien. Het is leuk om als garnering een stukje rode paprika, tomaat of radijs te gebruiken

Gevulde Indische Flensjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met vanillekwark
5 min Nagerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept