Terrine Van 3 Kazen

6
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de noten en gedroogde vruchten fijn. Verdeel de boter in drie en snij de korst van de verschillende kazen. Meng elke kaas met 1/3de van de malse boter tot je een homogene massa bekomt. Let er echter op dat het niet te vloeibaar is. Verdeel de briemengeling als eerste in de cakevorm en leg 1/3de van de notenmengeling er bovenop. Maak een volgende laag met de roquefortboter en verdeel het volgende deel van de gedroogde vruchtenmengeling over. Vervolledig met de Vacherin Mont d'Or botermengeling. Schik hierboven de laatste notenvruchtenmengeling. Werk af met dunne sneetjes peperkoek. Snij hiervoor de sneetjes in drie. Vouw de plasticfolie over de peperkoek en druk goed aan. Zet in de koelkast en laat 1 nacht opstijven. Bereid een sausje van Luikse siroop opgewarmd met een scheutje rode porto. Laat afkoelen.

Terrine Van 3 Kazen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Regenboogterrine
1u20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept