Kipfilet Met Italiaanse Pesto En Mozzarella Salade

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de olijfolie in een pan en bak hierin de kipfilets goudbruin en gaar. Maak met een scherp mes een aantal inkepingen in de kipfilet en vul deze met de pesto. Was de tomaten en snij ze in plakken. Giet het vocht af van de mozzarella en snij de bol in plakken. Maak torentjes van een plak tomaat, een plak mozzarella en een blaadje basilicum. Besprenkel de torentjes met wat olijfolie en balsamico-azijn en bestrooi ze met wat peper en zout. Lekker met driekleurenpasta met tomaten- of pestosaus.

Kipfilet Met Italiaanse Pesto En Mozzarella Salade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept