Insalata Rucola E Mozzarella

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een dressing van de olijfolie en de aceto balsamico. Breng op smaak met peper en zout. Verwarm de oven op 200 graden Celsius. Was de rucolasla in ijskoud water. Laat het uitlekken en maak het aan met de dressing. Snijd iedere tomaat en bolletje mozzarella in 5 plakjes. Snijd de basilicumblaadjes zeer fijn. Verdeel e sla over 4 borden. Rangschik de plakjes tomaat en mozzarella er dakpansgewijs om en om omheen. Bestrooi met een beetje peper en zout, oreganoen basilicum. Bestrijk dunne plakjes brood met wat olijfolie en bak ze licht krokant in de oven. Verdeel de crostini over de ran van het bord en doe hetzelfde met de olijven.

Insalata Rucola E Mozzarella is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept