Maak een dressing van de olijfolie en de aceto balsamico. Breng op smaak met peper en zout. Verwarm de oven op 200 graden Celsius. Was de rucolasla in ijskoud water. Laat het uitlekken en maak het aan met de dressing. Snijd iedere tomaat en bolletje mozzarella in 5 plakjes. Snijd de basilicumblaadjes zeer fijn. Verdeel e sla over 4 borden. Rangschik de plakjes tomaat en mozzarella er dakpansgewijs om en om omheen. Bestrooi met een beetje peper en zout, oreganoen basilicum. Bestrijk dunne plakjes brood met wat olijfolie en bak ze licht krokant in de oven. Verdeel de crostini over de ran van het bord en doe hetzelfde met de olijven.
Insalata Rucola E Mozzarella is een recept van Smulweb.nl
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)