Eieren In Een Mosterd-yoghurtsausje

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de eieren in ongeveer 10 minuten hard en laat ze afkoelen. Roer de yoghurt en de slagroom tot een glad mengsel en voeg de mosterdmayonaise, zout, peper en suiker toe. Snijd de bieslook in stukjes en roer ze door de yoghurtsaus. Pel de eieren, snijd ze in vieren en breng op smaak met peper en zout. Overgiet de eieren met de yoghurtsaus en garneer met de overgebleven bieslook.

Eieren In Een Mosterd-yoghurtsausje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wraps met yoghurtsausje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsgehaktballetjes met yoghurtsausje
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pitta’s met falafel en yoghurtsausje
0 min
Bekijk recept
Lamsgehakt Met Yoghurtsaus
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept