Egyptische Bowl

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de abrikozen met de rozijnen en krenten ,sinaasappelrasp en het sap van 1 limoen in een glazen schaal.Schenk er water bij tot het fruit onder staat en zet de schaal afgedekt 24 uur in de koelkast.Doe vlak voor het serveren er een ? liter ijskoud water door. Garneer met dunne schijfjes limoen en geroosterd amandelschaafsel.

Egyptische Bowl is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sangria
15 min
Bekijk recept
Zomer-bowl
10 min
Bekijk recept
Smoothie bowl
Snack
Bekijk recept
Laab
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische Spiesjes (lamsvlees, Barbecue)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ful Medames, Egyptische Bruine Bonen
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Egyptische Aubergineschotel
30-60 min -
Bekijk recept