Kaastaart Met Basilicum En Frambozencoulis

6
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop intussen de ricotta, mascarpone, eieren en suiker tot een glad beslag. Knip het basilicum fijn en roer het door de kaas. Giet de vulling in de vorm en zet 30 minuten in de oven. Doe de frambozen en suiker in een pannetje en laat even koken tot de frambozen zacht zijn en de suiker is opgelost. Pureer en zeef de frambozen. Roer de likeur door de vruchtenpuree. Laat de taart helemaal koud worden (de vulling zal verder opstijven tijdens het afkoelen).

Kaastaart Met Basilicum En Frambozencoulis is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Koude sabayon met Marsala op frambozencoulis
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met chocolade en amandelen
Nagerecht
Bekijk recept
Fruit- en groentespiezen met kleurtjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Cheesecake met vanille, speculaas en frambozencoulis
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept