Carre D: Agneau Met Honing- Tijmsaus

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De lamsracks op oven rooster schikken en wat van het braadvet er op strijken, in de voorgwarmde oven, op 220 graden 15 a 20 min laten garen. de saus opwarmen, een paar lepels van saus bij de creme fraiche doen, en giet daarna dit mengel al roerend door de saus. eventuweel opsmaak brengen met peper en zout.

Carre D: Agneau Met Honing- Tijmsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade met cranberry-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonades met sjalot-tijmsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrugfilet in rauwe ham met sjalotten-tijmsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met gegrilde groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-carré met sjalot en groene peperboter
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smeuïge carré’s met frambozen en rabarber
Snack
Bekijk recept
Quattre Carre Mozaik
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept