Gehakt-kaas-strudel

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-Rol het bladerdeeg uit op een met bloem bestoven aanrecht tot een langwerpige lap van 40 bij 45 cm -verdeel hierover de vleesmassa, maar laat aan de kanten 3 cm open. -Smeer vervolgens de kaas over de vulling. -Rol de deeglap vanaf de smalle kant vrij stevig op en de rand vastplakken met water en aandrukken. -Een bakplaat met koud water afspoelen en de strudel voorzichtig op de bakplaat leggen en ervoor zorgen dat de naad van het gebak aan de onderkant komt. -klop de eierdooier los smeer die over de strudel. -Schuif op de middelste richel van de hete oven BAKTIJD= 40 min op 220°C

Gehakt-kaas-strudel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Oesterzwamstrudel met noten
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Apfelstrudel
45 min Gebak
Bekijk recept
Zuurkoolstrudel met rookworst en ananas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige spinaziestrudel met kip
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept