Tunesie: Hanniballetjes

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De broccoli of bloemkool in 4 roosjes verdelen, wassen en 3 minuten koken in ruim water.Het gehakt mengen met ui, tabil en zout plus een half ei. Hiermee telkens een roosje bekleden (bloempje mag zichtbaar blijven, steeltje niet). Door het overgebleven losgeklopte halve ei halen en vervolgens door een bord met bloem. In hete olie rondom bruin bakken.De tomatenpuree losroeren in een glas water en met de harissa (en eventueel nog wat zout) bij de balletjes schenken. De balletjes met het deksel op de pan een kwartiertje laten stoven.De doperwtjes ontdooien, door de saus scheppen en even laten meewarmen.De pitabroodjes erbij geven.

Tunesie: Hanniballetjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Tunesische Ra's El Hanoet (Tunesie)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Harissa (Tunesie)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Meshweya (Tunesie)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken Garnalen Op Oosterse Wijze (Tunesie)
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept