Keeshi Jena

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De vis bakken in de olie waarin de knoflook,ui,tomaat,paprika bij de vis voegen. Gaar laten smoren,tomaten ketchup erbij doen. Gare vis uit de pan nemen,van graten ontdoen en met een vork fijn prakken. De gesmoorde kruiden mengen met de vis,de groenten,vruchten,azijn en piccalilly. Het mengsel proeven en op smaak brengen met zout,peper en e.v.t. een hele kleine hoeveelheid madame jeanette naar eigen smaak. Het vis-groentemengsel in de schaal met kaas leggen,met de overgebleven kaas bedekken,hierop de rest van het ei gieten en het deksel erop leggen. Het schaaltje in een grote panplaatsen. Tussen pan en schaal voorzichtig zoveel water schenken tot de helft van het schaaltje. Pan met schaaltje op een rooster plaatsen in het midden van de oven. Keeshi Jena 20-30 minuten verwarmen. Keeshi Jena onmiddelijk serveren Hiervoor de schaal keren op een met peterselie bedekte platte schaal of bord.Knip nog wat peterselie fijn en strooi dit over de Keeshi Jena.

Keeshi Jena is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker