Pittige Roerbak Hutspot

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen en de winterwortels. Snijd ze in reepjes van 1/2 cm dikte. Kook ze even beet gaar. Pel de uien en snijd ze in dunne ringen. Laat de spekreepjes uitlekken en dep ze droog.Laat een wok of ruime braadpan heel heet worden. Schenk een scheutje olie in de pan en laar deolie ook heet worden. Roerbak de spekreepjes 4 minuten op een hoog vuur. Schep het vlees uit de pan. Doe de aardappelen, wortel en ui in de pan en roerbak ze 5 minuten op een hoog vuur. Voeg de spekreepjes, 2 eetl. ketjap en 3 eetl. water toe en roerbak het geheel nog 2 minuten.

Pittige Roerbak Hutspot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Romige hutspot met uitsmijter kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hutspot met gebakken uitjes en kip
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept