Vlaamse Runderlappen

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vrijf het vlees in met zout en peper en smeer mosterd over runderlappen.
  • 2 Bak spekjes uit op lage vuur en haal uit braadpan.
  • 3 Doe er de boter bij in koekepan en bak vlees goed bruin op middel-hoog vuur aan allebij kanten.
  • 4 Doe het vlees met spekblokjes in stoofpan en voeg de uien en knoflook aan de vet toe in koekepan totdat het kleuren.
  • 5 Doe alle ander ingrediënten erbij behalve de peterselie en verwarm.
  • 6 Voeg toe aan vlees en spek en stoof tot vlees gaar is.
  • 7 Vlak voor serveren word peterselie erdoor geroerd.

Vlaamse Runderlappen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hollands draadjesvlees
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderlapjes met madeira
2uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleespasteitjes
40 min Snack
Bekijk recept

Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
Bekijk recept
Frietje Vlaamse stoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept