LAMSBOUT MET BONEN EN GROENE PEPERKORRELEN

6
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Houdt vier knoflookteentje heel en snijdt de rest van de knoflook teentjes in vieren door de lengte.
  • 2 Lardeer de lamsbout door er recht rondom vlakke inkepingen te maken en een stukje knoflook in elk inkeping te druk en wrijf lamsbout in met zout.
  • 3 Verhit olie in een ovenschaal en doe de vier knoflook teentjes erin en verdeel spinazie over schaal.
  • 4 Bak even op vuur totdat spinazie is verwelkt.
  • 5 Voeg bonen erbij en verdeel rozemarijn en groene peperkorrelen er tussendoor.
  • 6 Plaats lamsbout er bovenop en bedekt met aluminiumfolie of deksel.
  • 6 Rooster de lamsbout bij een temperatuur van 150*C voor drie tot vier uren naar gelang van smaak.

LAMSBOUT MET BONEN EN GROENE PEPERKORRELEN is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

KIPPENPOT MET WORTELEN,AARDAPPELEN EN CHAMPIGNONS
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zure Zult
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept