Marokaans: Beghrir

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de bloem met de gist en het zout en giet al roerend water erbij. roer tot een glad beslag ontstaat dat de dikte van yoghurt heeft. laat het 1 uur rusten. vet een koekepan in met olie en verwarm deze op een matig vuur. giet met een pollepel beslag in de pan en draai deze rond zodat het beslag zich goed verdeelt. (het is normaal dat er op de pannekoeken luchtbellen ontstaan. dit geeft ze een honigraat uiterlijk.) bak de pannekoeken aan beide kanten goudbruin.

Marokaans: Beghrir is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ramadanrecept Beghrir, Marokkaanse Pannenkoeken
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Beghrir
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beghrir
30-60 min -
Bekijk recept
Ramadanrecept Gevulde Beghrir
30-60 min -
Bekijk recept

Cous Cous Marokaans
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Tajine Van Schapevlees (Marokaans)
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Marokaans Stoofpotje
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokaans: Harsa
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept