Eendeborst Met Ananas

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de borsten van de eend en sauteer ze in 15 minuten gaar. Gebruik de rest van de eend om een liter wildbouillon te maken. Klarifieer deze. Reduceer deze tot de helft. Voeg er een scheut madera bij en 8 blaadjes in water geweekte gelatine. Verdeel de eendeborsten in vier mooie gelijke stukken. Meng de ganzeleverpastei met de slagroom tot een creme. Spuit deze met een niet gekartelde dunne spuit op de eendeborsten. Snij de halve schijf ananas in vieren. Leg op elk stuk borst een stukje ananas en daarop een halve amandel. Trek het twee keer door de maderagelei. Giet de rest van de gelei in een platte schaal. Als de gelei gestold is snijden we hem in mooie brunoise en leggen op het bord, rondom de eendeborst, wat stukjes gelei.

Eendeborst Met Ananas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Eendenborstfilet met zoetzure honing-perzik
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
gedroogde eendeborst
45 min
Bekijk recept
Geroosterde Kruidige Eendeborst Met Een Honing/sojasaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendeborst Met Boerenkool, Mais En Tomaten
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept