Indiase Lamscurry

6
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boter verwarmen in een grote pan met dikke bodem; Knoflook, gember, kerriepoeder en uien op matig vuur 3 min. bakken, tot de uien zacht izjn. Het vlees toevoegen ; het kerriemengsel goed door het vlees roeren en 5 min. bakken. Mosterdzaad, selderij, bloemkool en bouillon toevoegen ; aan de kook brengen. Vuur laag zetten en het vlees onder af en toe roeren afgedekt 30 min. laten sudderen, tot het mals is. Vlak voor het opdienen garam masala erdoor roeren. Garneren met koriander.

Indiase Lamscurry is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamscurry Met Cashewnoten
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Lamscurry Met Korinader En Munt
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscurry Met Koriander En Munt
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscurry, Indiase
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept