Zalm In Tomaten-roomsaus Met Kappertjes

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg op de bodem van een natgemaakte Romertopf de uiensnippers en de gekruide ui. Daar bovenop komt de met zout en peper ingesmeerde zalm. Afdekken met de tomaten-roomsaus waaraan een snufje suiker, het sap van de halve limoen en de kappertjes zijn toegevoegd en die op smaak is gemaakt met peper&zout. In een koude oven zetten en deze instellen op 200 graden C en ongeveer 50 minuten laten garen. Zet de Romertopf op tafel, garneer met wat fijngehakte peterselie en dien op.

Zalm In Tomaten-roomsaus Met Kappertjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept