Hongarije: Aardappelsouffle

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De aardappelen, eieren en rookworst in schijfjes/plakjes snijden en laag om laag in de Romertopf leggen; elke laag laag met een deel van de gesmolten boter begieten en bestrooien met zout. De bovenste laag moet aardappel zijn. De zure room erover verdelen en de Romertopf met deksel erop in de koude oven plaatsen. De oven op 200-225 graden zetten.Oventijd: 45-55 minuten. Tien minuten voor het einde van de oventijd het deksel verwijderen.

Hongarije: Aardappelsouffle is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelsouffle met pancetta en parmezaan
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelsouffle Met Gepocheerde Peertjes
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelsoufflé
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwcarpaccio met notenpesto
45 min-
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Dorozsmai Molnarponty (Hongarije)
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongarije
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept