Cantharellen Soep ? La Robert

4
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt in de diepe pan 50 gr. boter en roer de bloem erdoor, laat de roux al roerend sudderen tot hij kleurt. Voeg nu beetje bij beetje de hete bouillon toe en klop het met een garde door de roux tot alle klontjes weg zijn, de soep moet licht gebonden zijn en glad. Smelt de andere helft van de boter in de koekepan en smoor de cantahrellen, de knoflook en de ui, laat het ca 6 a 7 min. bakken en roer het zo nu en dan even om. Op smaak maken met peper en zout (pezo) doe de petereselie erbij en voeg alles toe bij de soep. Slagroom erbij en goed door roeren.

Cantharellen Soep ? La Robert is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chili Gehakt Schotel A La Robert
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mango En Mangomousse A La Robert
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Matze-Ballen A La Robert
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Passievruchten Dessert A La Robert
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept