Tongfilet Met Cantharellen

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de sjalotsnippers glazig in 1 el boter. Doe er de paddestoelen bij, laat 5 min. zacht bakken, roer af en toe om. Kruid met peper en zout. Schenk er de wijn bij en laat op een hevig vuur tot ongeveer de helft inkoken. Voeg er de room aan toe. Laat weer tot de helft inkoken. Hou de saus warm op een zacht vuur. Bak de gekruide visfilets 3 min. aan elke kant in de rest van de boter. Schik ze op voorverwarmde borden en nappeer ze met de hete saus. Bak de hele cantharellen een paar min. in de vispan. Leg ze bij de vis.

Tongfilet Met Cantharellen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept

Gerookte makreel met Griekse pastasalade, avocado, limoen en koriander
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met asperges
Bekijk recept
Tongfilet Met Witte Wijnsaus Op Bedje Van Prei
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept