Champignons A La Creme Op Geroosterd Brood

2
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster de sneden brood. Giet de bouillon, madeira en het citroensap in een ondiepe steelpan. Leg het deksel op de pan en breng de inhoud aan de kook. Temper het vuur, doe er de (ongesneden) champignons bij en laat ze ca. 4 min. onder een deksel trekken. Schep de champignons met een schuimspaan uit de pan en zet ze weg. Kook het nat op hoog vuur in tot er nog ca. 2 el over zijn. Roer de creme fraiche door dit extract en kook dit mengsel nog een paar tellen verder in. Shep er de champignons door, laat ze doorverwarmen en breng op smaak met zout, wat peper en de mosterd. Verdeel de champignon a la creme over het geroosterd brood, strooi er het mosterdzaad over en zet de sneden nog ca. 20 tellen onder een hete grill tot het mosterdzaad poft.

Champignons A La Creme Op Geroosterd Brood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brood met knoflook en ansjovis
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept