Paddestoelterrine

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De paddestoelen schoonwrijven en grof snijden. De sjalotjes pellen en fijnhakken. In een pan de olijfolie heet laten worden en de paddestoelen,sjalotjes en de knoflook daarin 5 minuten fruiten. Alles op smaak brengen met zout,peper en tijm en koud wegzetten. De oven voorverwarmen op 140?C. Het kalfsvlees wassen,droogdeppen en in stukken snijden. Eventuele zenen wegsnijden. Het vlees- in hoge kom doen en fijnmaken met het vlees-en groentemes. Scheutje voor scheutje de room erbij doen. Het paddestoelmengsel door het vlees scheppen en alles in een vuurvaste schaal(inhoud ca. 1 liter)doen. De terrine in ca. 30 minuten au bain-marie laten stollen in de oven.
Voorbereiding
stijd: ca. 1 uur.

Paddestoelterrine is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker