Europese Kreeft Met Piepkuikentje En Champagnesabayon

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de champagne tot 2/3 in en klop ze samen met de eidooiers tot een luchtige saus, zorg dat de massa niet warmer wordt dan 80 graden. Lepel de room door de saus en breng de saus op smaak.

Europese Kreeft Met Piepkuikentje En Champagnesabayon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gegratineerde mosselen
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Champagnesabayon met vanilleijs afgewerkt met een
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zalm met champagnesabayon
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krokante mousseline
45 min-
Bekijk recept
Europese herfstsoep
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zuid-europese Salade
10-20 min -
Bekijk recept
Europese salade
0 min
Bekijk recept