Gebakken Mosselen Met Kervelsaus

2
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verdeel de rest van de kervel over 2 bordjes. Wentel de mosselen door het paneermeel. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de mosselen snel rondom bruin. Laat ze op een stuk keukenpapier uitlekken en besprenkel ze met citroensap. Schep de mosselen op de bordjes met de kervel en schep het sausje in het midden.

Gebakken Mosselen Met Kervelsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde zalmfilet met kervelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenrug met primeurs, kervelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visballetjes In Kervelsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Meg's Eendenborstfilet Met Rode Portsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept