Caesers Kapucijnerschotel

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de in dobbelsteentjes gesneden spek in weinig boter uit. Voeg hieraan toe de gesneden uien en paprika′s. Pers het teentje knoflook hierin uit en het geheel even laten sudderen. Daarna laten uitlekken in een vergiet. Gehakt in een weinig boter in een pan los maken. Wanneer het gehakt gaar is en bruin is de kerriepoeder en mosterd en het in weinig water opgeloste bouillonblokje toevoegen. Op het laatst de uitgelekte kapucijners en het paprika/uien/spek mengsel toevoegen en alles even laten opwarmen. Het geheel serveren met een rauwkostschotel.

Caesers Kapucijnerschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kapucijnerschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische kapucijnerschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kapucijnerschotel met mini-hotdogs
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige kapucijner-chorizoschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Caesers Salad
10 min Voorgerecht
Bekijk recept