Vistaart met zeevruchten

4
35 min of meer -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de vorm in en bekleed hem met bladerdeeg. Druk de naden van de deeglapjes met duim en wijsvinger tegen elkaar. Prik de deeglap hier en daar in met een vork. Laat de tonijn uitlekken. Verdeel deze, met de rivierkreeftjes, surimi en zeevruchten, over de deeglap. Klop de eieren los met peper, zout, dille, mosterd en crème fraîche. Giet dit mengsel over de vis. Verdeel de geraspte kaas erover en bak de taart 30-40 minuten in het midden van de oven. Kruis de tomaatjes in en leg ze de laatste 5 minuten op de vistaart in de oven. Serveer er een groene salade met bleekselderij en een honingdressing bij.

Vistaart met zeevruchten is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met zeevruchten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Engelse vispastei met tuinerwten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-vistaart
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept