Zeeduivelmedaillons met korianderpesto

4
20 - 30 min -
-
4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de zeeduivelfilets in plakken van gelijke grootte. Sprenkel er de helft van het citroensap over en bestrooi ze met peper, zout en paprikapoeder. Pureer voor de korianderpesto de knoflook, koriander, pijnboompitten en parmezaanse kaas met de staafmixer en giet de olijfolie er in een dun straaltje bij. Kook de eiermie volgens de aanwijzing op de verpakking en voeg de rest van het citroensap aan het kookvocht toe. Verhit de olie in een koekenpan en bak de zeeduivelmedaillons 3-4 minuten per kant (afhankelijk van de dikte) goudbruin. Leg de zeeduivelmedaillons op een bedje van eiermie en verdeel de korianderpesto erover.

Zeeduivelmedaillons met korianderpesto is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met falafel en korianderpesto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kipsandwich met avocado
20 min
Bekijk recept
Linzensoep met korianderpesto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensnack van filodeeg en korianderpesto
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken Zeeduivelmedaillons
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met zeeduivel en kerriesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept