Roodbaarsfilet met tapenade van olijven en gedroogde tomaten

4
< 20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180° C. Spoel de visfilets af onder de koude kraan en dep ze droog. Pel het teentje knoflook. Hak voor de tapenade het teentje knoflook, de olijven, de kappertjes, de ansjovisfilets en de gedroogde tomaten samen fijn. Hak de dille fijn. Vet een ovenvaste schaal in met een beetje van de tomatenolie en leg de roodbaarsfilets er naast elkaar in. Bedek de filets met een dikke laag tapenade en schep de dille erop. Besprenkel met de rest van de olie. Laat de vis in de hete oven in ongeveer 15 minuten gaar worden. Lekker met ravioli of aardappelpuree en roergebakken spinazie of andijvie met een gesnipperd uitje en wat knoflook erdoor.

Roodbaarsfilet met tapenade van olijven en gedroogde tomaten is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept