Paprika met zalm-venkelragout

1
35 min of meer -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een pan met dikke bodem. Voeg de ui, knoflook en venkel toe en laat 5 minuten zachtjes bakken. Voeg de bloem toe en laat kort garen. Voeg de sherry toe en laat al roerend goed opnemen. Voeg in delen al roerend de bouillon toe zodat een stevige saus zonder klontjes ontstaat. Laat de zalm uitlekken, verwijder graatjes en vel en prak de vis fijn. Roer de zalm door de saus en breng op smaak met zout en peper. Laat goed afkoelen en opstijven. Snijd de kapjes van de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Vul ze met de zalmragout. Snijd elke paprika in plakken van 2 cm, bestrooi met bieslook en serveer.

Paprika met zalm-venkelragout is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelragout Met Tarbot En Jenever
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelragout met tarbot en jenever
0 min
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept