Op de huid gebakken snoekbaars met zwarte boontjes

4
20 - 30 min -
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de snoekbaars in met zout, peper en 1 eetlepel limoensap. Halveer de komkommer in de lengte en schraap de zaadjes eruit. Snijd de helften in dunne boogjes. Verwijder de dikke takjes uit de waterkers en meng de blaadjes in een kom met de komkommer en 1 eetlepel limoensap. Schep de salade op de borden en strooi de cashewnoten erop. Verhit de rijstolie in een koekenpan en leg de snoekbaarsfilets op de huidkant in de pan. Bak de filets op hoog vuur in 3-4 minuten knapperig bruin, keer ze en bak de vis in nog 3-4 minuten gaar. Leg de snoekbaarsfilets op de borden. Roer de rest van het limoensap met de sojasaus, sesamolie, zwarte boontjes en bosui door het bakvet en warm de jus zachtjes door. Schep de jus over de vis. Lekker met gele rijst.

Op de huid gebakken snoekbaars met zwarte boontjes is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maisstamppot met paprika en boontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse caesarsalade op toast
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Haasspiesjes op kool met kastanjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokharten op tomatenbrood
1u15 min Snack
Bekijk recept
Zuurkool op z'n Hongaars
30 min Bijgerecht
Bekijk recept