Mediterrane tilapiaroerbak

2
< 20 min -
-
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de tilapiafilet in blokjes en besprenkel ze met citroensap. Wrijf de vis in met chilipoeder, zout en peper. Pel de ui, halveer hem en snijd de helften in dunne plakjes. Snijd ook de knoflook en wortel in plakjes. Snijd de tomaten en olijven in stukjes. Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de ui, knoflook en wortel en/ of broccoliroosjes 2-3 minuten. Schep de tilapia erdoor en roerbak nog 2 minuten. Voeg dan de tomaat, olijven en 2-3 eetlepels water toe en laat het geheel 3-5 minuten zachtjes sudderen. Breng het gerecht op smaak met zout, peper en wat citroensap. Lekker met couscous of pasta. Tip: vestrooi de visschotel voor het serveren met reepjes verse munt. Vervang de winterwortel door een zak Italiaanse roerbakgroente van 250 g.

Mediterrane tilapiaroerbak is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane Tilapiaroerbak
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept