Geurige zeewolf met gembersalsa

4
20 - 30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de zeekraal in een vergiet en schenk er kokend water over. Laat de zeekraal uitlekken en afkoelen tot lauw. Wrijf de stukken vis in met 1 eetlepel citroensap en laat ze even liggen. Maak de salsa: snijd de tomaten in kleine blokjes en meng ze in een kom met de gember, gembersiroop, de rest van het citroensap en korianderblaadjes. Voeg zout en peper naar smaak toe. Laat dit 10 minuten intrekken. Plet in een vijzel of in een diep bord de peperkorrels met de bolle kant van een lepel tot grove stukjes. Meng de bloem en vijfkruidenpoeder erdoor. Wrijf de visfilets in met zout en wentel ze door het bloemmengsel. Druk dit goed aan. Verhit de olie in een koekenpan en bak de zeewolffilets in ongeveer 10 minuten mooi bruin en gaar en keer ze halverwege voorzichtig met een spatel. Verdeel de zeekraal over vier warme borden en leg de zeewolffilets erop. Schep de salsa ernaast. Lekker met mie of basmatirijst en een salade van waterkers.

Geurige zeewolf met gembersalsa is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Gefrituurde geitenkaasravioli
1u45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geurige Zeewolf Met Gembersalsa
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geurige zeewolf met gembersalsa
0 min
Bekijk recept

Geurige groentestoof met maïs en feta
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Balinese kip (ajam Oka) van Bibian van Bokhovens
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met pesto, garnalen en tomaatjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geurige mosselpakketjes
40 min Voorgerecht
Bekijk recept