Geroosterde schol op de barbecue

2
< 20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pers de tenen knoflook boven een kommetje uit en roer het chilipoeder, de fijngehakte kruiden en de olijfolie erdoor. Spoel de schollen af onder koud water en dep ze goed droog. Bestrijk de schollen met de kruidenolie en laat ze minstens 10 minuten liggen. Klem elke schol in een visklem en rooster ze 10-15 cm boven een gloeiende barbecue in 6-8 minuten mooi bruin en gaar. Lekker met een frisse salade. Tip: In plaats van panklare schol kunt u ook scholfilet gebruiken.

Geroosterde schol op de barbecue is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept