Gegrilleerde tarbot met mosterdmayonaise

4
< 20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Snijd de citroen in partjes. Spoel de visfilets af onder de koude kraan en dep ze droog. Meng de olie met 1/2 eetlepel mosterd en bestrijk de visfilets met dit mengsel. Leg de visfilets op het rooster van de grill en laat ze onder de hete grill aan beide kanten bruin en gaar worden (ca. 10 minuten, afhankelijk van de dikte van de visfilets). Meng ondertussen de Yogonaise met 1 eetlepel mosterd en de bieslook. Serveer de vis met partjes citroen en de mosterdmayonaise. Lekker met snijbonen en patat friet.

Gegrilleerde tarbot met mosterdmayonaise is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Volkorensandwich met gerookte kip, mosterdmayonaise en spek
15 min
Bekijk recept
Fish & chips
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokant gefrituurde asperges
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwburger met mosterdmayonaise
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilleerde kipfilet a la diable
0 min
Bekijk recept
Gegrilleerde Geitenkaas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilleerde Geitenkaas
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilleerde Tussenrib Met Peultjes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept