Gegrilde tarbot met Noilly Pratsaus

4
20 - 30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de visfilets af onder koud water en dep ze droog. Bestrooi de tarbotfilets met peper en zout. Meng de olijfolie met citroensap en besprenkel de vis ermee. Pel voor de saus het sjalotje en de knoflook en snipper ze fijn. Verhit 1 eetlepel boter en fruit hierin het sjalotje en de knoflook. Voeg laurierblad, peperkorrels, wijn en visfond toe en laat het tot de helft inkoken. Zeef de vloeistof en breng deze aan de kook met de Noilly Prat. Roer blokjes boter met de garde of staafmixer erdoor. Houd de saus warm zonder te koken. Rooster de visfilets onder een voorverwarmde grill in de oven of in een hete grillpan 2-3 minuten per kant, afhankelijk van de dikte van de filets. Serveer de gegrilde tarbot met de Noilly Pratsaus. Lekker met gekookte krielaardappels met broccoli of groene asperges.

Gegrilde tarbot met Noilly Pratsaus is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Gerookte Zalm Met Noilly Pratsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampisouffle Op Zwarte Pasta Met Noilly Pratsaus En Basilic
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pastasalade Met Groene Asperges, Vis En Noille Pratsaus
30-60 min -
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept