Kaasfondue Met Rode Port En Gorgonzola

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de wijn aan de kook, waarin je eerst het knoflookteentje in hebt uitgeperst. Voeg vervolgens zoveel bloem toe als nodig is om een mooi dik papje te krijgen. Smelt hierin langzaam de Hollandse kaas.Niet te snel, anders klontert de boel. Smelt daarna de in kleine stukjes gesneden gorgonzola. Meng nu de rode port door het geheel. Klaar! Let wel op dat je "papje" dik genoeg is voor de rode port, anders krijg je ernstig dunne kaasfondue.

Kaasfondue Met Rode Port En Gorgonzola is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept