Brede lintpasta met spinazie en geroosterde zalmfilet

2
< 20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de zalmfilets af onder koud water en dep ze goed droog. Bestrijk de zalmfilets met olie en laat ze minstens 10 minuten op kamertemperatuur komen. Kook de pasta beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing. Verwarm intussen een grillplaat of grillpan tot deze gloeiend heet is. Hak de hazelnoten grof en rooster ze goudbruin in een droge koekenpan. Schaaf de Parmezaanse kaas in flinterdunne plakjes. Pel en snipper de ui. Verhit 2 eetlepels olie in een wok en fruit de ui even aan. Voeg de spinazie toe en laat de blaadjes op hoog vuur al omscheppend slinken en het vocht verdampen. Schep de room en gorgonzola erdoor. Laat de kaas al roerende smelten. Rooster de zalmfilets in ca. 5 minuten op de grillplaat, keer ze halverwege. Giet de pasta af en schep de pasta en de noten door de spinazie. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de pasta in twee warme diepe borden, verdeel de Parmezaanse kaas erover en leg de zalmfilets erop. Maal er zout en peper boven. Wijntip: Witte Mcon Villages

Brede lintpasta met spinazie en geroosterde zalmfilet is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kipcurry met spruitjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept