Carpaccio van heilbot met tomatengazpacho

4
20 - 30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de visfilets naast elkaar tussen twee vellen plasticfolie en druk ze met een deegroller voorzichtig plat. Verwijder de folie en verdeel rucola, peper, zout, citroensap en notenolie over de heilbotfilet. Rol de filets op, pak ze weer in folie en leg de rolletjes minimaal 15 minuten in de diepvries zodat ze stevig worden. Meng intussen de ingrediënten voor de tomatengazpacho en giet er een dun laagje van op 4 borden. Snijd heilbotrolletjes met een scherp mes in dunne plakjes en leg ze in de tomatengazpacho. Vistip: Vervang heilbot door tonijn.

Carpaccio van heilbot met tomatengazpacho is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatengazpacho met mozzarellabolletjes en gearomatiseerde basilicumolie
Bekijk recept
Tomatengazpacho met avocadocrème
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwe gazpacho van tomaat met kerrie en scampi
45 min Voorgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept