Goelasj.

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zout toevoegen,afgedekt 10-14 min op 70 tot 80 verhitten.ui pellen,snipperen.zuurkool met een vork losmaken,met de uisnippers en vleesbouillon door het vlees mengenafgedekt ca 5 min.op 100 stoven,dan in 20-25 min op 50 tot 70 gaar laten worden,af en toe roeren eventueel met zout en paprikapoeder op smaak afmaken,de goelasj uit de oven halen,afgedekt 5-10 min.laten staan. TOTALE KOOKTIJD:ca.40 minuten.

Goelasj. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Een Super Makkelijke Varkens-Goulasj Met Groenten
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Goelasj
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Grootvader'S Goelasj
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goelasj
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Een Super Makkelijke Varkens-Goulasj Met Groenten
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Goelasj
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Grootvader'S Goelasj
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goelasj
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept