Gebraden Haantje In Chinese Saus.

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal de haantjes uit de verpakking en leg ze in een schaal. Verwarm ze, afgedekt, ca 9 minuten op vol vermogen. Haal de haantjes uit de schaal en leg ze op twee borden. Voeg aan het braadvocht de prei toe. Verwarm ze, afgedekt, ca. 2 minuten op vol vermogen. Roer de sauspoeder, 1 dl water, de stukjes ananas met siroop en de bakgember erdoor. Verwarm het gerecht, afgedekt, ca. 3 minuten op vol vermogen. Verdeel de saus over de haantjes.Opmerking: Bevat per portie 675 - vet 29 g - eiwit 52 g - koohydraten 49 g.

Gebraden Haantje In Chinese Saus. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept